Anders Jepsen

Mit første indlæg

19-02-2020

Hej, og velkommen til min blog.

Jeg har længe gået med tanken om at skrive et eller andet på nettet, hvorfor jeg har haft mange idéer og tanker om hvad det skulle handle om. Idéerne har faret i alle mulige retninger, at det altid er end med ikke at blive til noget. Det håber jeg at kunne lave om på nu i 2020.

Siden dette er en privat blog i mit eget navn, har jeg besluttet mig for bare at skrive om hvadend jeg lige finder interessant i nuet. Der kommer altså ikke til at være et decideret tema for hvad jeg skriver om her. Det kommer til at være en blandet landhandel af alt muligt, men i første omgang forestiller jeg mig at her kommer lidt om investering, brætspil, rejser, vandreture og LEGO byg.

Det kan også være jeg kommer til at skrive om sejllads, da jeg har meldt mig ind i en sejlklub og starter op på sejlskole til foråret. Vi må se hvad tiden bringer.

For nu starter jeg med dette lille indlæg. Så er jeg ligesom igang.

//Anders